Archief Nieuws over Amsterdam

Verdachte beschieting kantoorpand Amsterdam is lid motorclub – NHnieuws

22 juni, 2018 Bron: NHnieuws

AMSTERDAM - De verdachte die is aangehouden voor de beschieting van een kantoorpand in Amsterdam met een raketwerper is lid van een motorclub. De 41-jarige man is president van chapter 'Silencio' van de Caloh Wagoh MC Main Triad in Woerden.

Lees verder >

Burgemeester Amsterdam (VVD) wil ‘structureel samenwerken’ met salafisten R...

22 juni, 2018 Bron: ThePostOnline

Het wachten is nu op Femke Halsema als burgemeester van Amsterdam, dan is de regenboog volmaakt en het Paradijs Amsterdam voor eeuwig. Inshallah! Lees vooral de via, want daar staat alles wel zo'n beetje in. Welja. Zijn aanpak in Den Haag van ...

Lees verder >

Tom Odell treedt in november op in Amsterdam – NU.nl

22 juni, 2018 Bron: NU.nl

Het concert is onderdeel van zijn Jubilee Road Tour, naar zijn nieuwe album Jubilee Road dat op 12 oktober uitkomt. De kaartverkoop voor het optreden begint op 6 juli. Odell kwam deze maand met een nieuwe single getiteld If You Wanna Love Somebody.en meer »

Lees verder >

Amsterdam heeft vanaf nu een jeu de boules-foodhal – Sprout

22 juni, 2018 Bron: Sprout

maar in een oude loods in Amsterdam-Oost staat 'ie dan toch maar: de eerste jeu de boules-foodhal ooit in Amsterdam. De foodhal telt zes keukens, waar gerechten zoals indische rijsttafels, kip en poké bowls bereid worden. Daarnaast dus een peloton aan ...en meer »

Lees verder >

Vrienden ‘schutter’ Panorama pleegden aanslag rechtbank – Parool.nl

22 juni, 2018 Bron: Parool.nl

De verdachte van het met een raketwerper beschieten van het pand van tijdschrift Panorama op Amsterdam-Sloterdijk is crimineel Richard Z. Door: Maarten van Dun en Paul Vugts 22 juni 2018, 20:27. Een vriend uit de Diamantbuurt beschoot in 2011 de ...

Lees verder >

Projectiel afgeschoten op kantoorgebouw Amsterdam – NOS

22 juni, 2018 Bron: NOS

Aan het eind van de avond hoorden getuigen een enorme knal bij een kantoorpand in Amsterdam-Sloterdijk. De politie trof een kapotgeschoten raam aan. In de buurt werd een raketwerper gevonden. De politie heeft het wapen meegenomen voor onderzoek.

Lees verder >

Slijterij aan Elandsgracht Amsterdam overvallen – NU.nl

22 juni, 2018 Bron: NU.nl

De politie is op zoek naar een man die een bedrijf aan de Elandsgracht in Amsterdam heeft overvallen. De overval vond vrijdagavond rond 22.00 uur plaats bij een vestiging van Gall & Gall. De politie heeft het signalement van de overvaller via Burgernet ...

Lees verder >

Koning opent woonvoorziening De Noordkaap – Parool.nl

22 juni, 2018 Bron: Parool.nl

Waarnemend burgemeester Jozias van Aartsen onderstreepte het belang van het werk van particulier initiatief zoals dat van het Leger des Heils bij de opvang van mensen met problemen, van welke aard dan ook, in Amsterdam en in andere gemeenten.en meer »

Lees verder >

Na bijna dertig jaar is muurschildering Keith Haring weer te zien in Amsterdam – NOS

22 juni, 2018 Bron: NOS

"Ik moest mijn best doen om binnen te komen, het is de ijskast van Amsterdam. Ik vond het eigenlijk een heel desolate plek. Ik begreep dat toen niet goed." Haring had geen goed zicht op zijn werk onder het schilderen. Je kunt het zien aan de bovenkant ...en meer »

Lees verder >